Home Odmor 2009 Blogojavljenje4
Blogojavljenje4
Subota, 08 Kolovoz 2009 20:14

Podnaslov - nevjerojatno ali istinito. :D

Još se ne okupah. Do sad sam se radije družio, ali sam danas ipak htio otići kasnije poslijepodne. Kao, prvo ću malo odspavati, pa ću onda. 

Probudih se u pol 8. :))))

Otići ću sutra. Možda i dvaput, jer predviđaju kišu u ponedjeljak. Jednom sigurno. 

Sinoć sam si dozvolio glupost, otud i ono raspoloženje.

Neka teta iz ovih krajeva me je sama pozvala na kavu, ja možda i ne bih nju zvao. Koju godinicu starija, malko buci-buci al zgodnoga dekoltea, koji mi je udario u oči poput jačeg sunca. Laughing

I kad se već dogodilo da se super slažemo i zabavljamo u razgovorima, ondak smo se malko i pograbili. No, teta je od onih princeza koje bi dale, al' nakon što se dovoljno odupru, da ne bi ispale lake. Pa se podrapamo u autu, pa me onda poveze u pravcu doma svoga, ali ipak ne bi tamo jer joj je to malo bed, pa skrene u šumicu a tamo spuštena rampa (kao - nije znala), pa bih ja trebao još pol sata napadati da me ipak odveze doma. A meni u jednom trenutku bilo dosta, pa ju zamolih da me ipak vrati do moje privremene lokacije. Opet nemam dovoljno živaca za to. Čak ni za ljetnu avanturu.

Takva započeta bliskost trebala bi biti odmak od svih onih pravih i ozbiljnih želja, ali ispadne sasvim suprotno. Izvuče svu potisnutu usamljenost. Kao što bi izvukla i da je bilo nečega, jer to nešto ipak nije ono pravo.

I tako... Shvatio sam da bi bilo pametnije ostaviti se takvih gluposti i zaista se odmoriti. Iako ima šanse da bude još kakvog upoznavanja, ali više to neće biti u večernjim satima, tek u dnevnim, da potpuno zaboravim na predznak ljetnih avantura.  

Komentari (0)add
Napišite komentar
manji | veći

busy

PositivePics - Changing the internet into a better place

Podrži PositivePics:

Kopiraj KOD BANNERA za

svoj blog ili web-stranicu

Gdje ste?

Ovo je samostalan blog nekadašnjeg blog.hr člana, većim dijelom tek osobna piskaranja, a djelomično i PC i ICT svaštara pisana svima razumljivim jezikom. 

1971blog